İş adamı Ali Ekber Sürensoy ve şarkıcı Hacer Tülü’nün öldürülmesi ile ilgili iddianame tamamlandı.

Ünlü şarkıcı böyle öldürüldü! Plan Whatsapp'tan, cinayet Snapchat'ten!

Ünlü şarkıcı böyle öldürüldü! Plan Whatsapp’tan, cinayet Snapchat’ten!

Bodrum’da iş adamı Ali Ekber Sürensoy ve şarkıcı Hacer Tülü’nün öldürülmesi ile ilgili iddianame tamamlandı.

İddianameye göre, iş adamı ile anlaşmazlık yaşayan kişiler WhatsApp’tan plan yaptı, Instagram’dan takip etti ve Snapchat paylaşımlarından bulup öldürdü.

Tombik

Bodrum’da, bar sahibi Ali Ekber Sürensoy ve şarkıcı Hacer Tülü’nün 21 Haziran 2018’de kurşun yağmuruna tutularak öldürülmesine ilişkin Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı iddianamesini tamamladı.

Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre, Mahkemenin kabul ettiği iddianamede 7 kişi hakkında ‘kasten adam öldürmek, öldürmeye yardım etmek ve yaralamak’ gibi suçlardan ‘ağırlaştırılmış müebbet’ ile 20 yıl arasında değişen hapis cezaları istendi. İddianameye göre, Beyoğlu’ndaki Meymun Pera adlı barın sahibi Sürensoy, vale ve kapı kontrol hizmetleri yapma işini Mustafa Çeçen ve ekibinden aldı. Bunun üzerine Çeçen adamlarıyla birlikte Sürensoy’un barını bastı. Sürensoy’un şikâyeti üzerine olay yerine gelen polis, Çeçen’in adamlarını gözaltına aldı. Yaşananlardan sonra ikili arasında husumet başladı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks