Muğla’nın doğasıyla göz kamaştıran ilçesi Köyceğiz.

İstanbul'u terk edip Muğla'ya yerleştiler!

İstanbul’u terk edip Muğla’ya yerleştiler! Ünlü çiftin muhteşem evi gündem oldu.

Oyuncu Berkay Hardal ve eşi Dilan Telkök’ün Muğla’daki evleri gündem oldu. Muğla’nın doğasıyla göz kamaştıran ilçesi Köyceğiz’e yerleşen çift hayallerindeki evi yaptırdı. Hem ev hem evin bahçesi kendisine hayran bıraktı.
İstanbulu terk edip Muğlaya yerleştiler Ünlü çiftin muhteşem evi gündem oldu.

‘Meleklerin Aşkı’ ve ‘İstanbullu Gelin’ adlı dizilerde rol alan oyuncu Berkay Hardal, meslektaşı Dilan Telkök ile 2019 yılında evlenmişti.

Tombik

Koronavirüsün etkili olduğu dönemde İstanbul’u terk eden çift Muğla’ya taşındı. İlk başta kirada oturan ikili daha sonra kendi evlerini yaptırdı.

YEDİ ODA VE ÜÇ BANYO VAR!

  • İkiliye Dilan Telkök’ün mimar abisi de eşlik etti. Uzun uğraşlar sonucu yedi oda üç banyo ve bir salondan oluşan yüksek tavanlı bir ev yaptıran mutlu çift yuvalarının her detayıyla kendileri ilgilendi.

MUTFAK VE DOĞA BÜTÜNLÜĞÜ

Her detayı ince düşünülmüş evin mutfağı bahçeye bakıyor. İkili büyük bir cam kaplamayla mutfak ile doğayı bütünleştirmiş.

Hardal çiftinin evleri kadar bahçeleri de dikkat çekiyor. Peyzaja önem veren ikili bahçelerini portakal ağaçları ve güllerle süslemiş.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks