İletişimi kontrol altına alınmış bir insandan başarı mı bekliyorsunuz?

Sizce büyüme veya başarılı olmak saddece maddesel midir?

Neyin ne olduğunu anlamadan, hiç bir araştırma yapmadan, yaşamadan ve görmeden hemen beklentiler içerisine giriyorsunuz. Ve bu beklentiler bir başarı beklentisi. Üstüne üstlük maddesel bir başarı.

Sizce büyüme veya başarılı olmak sadece maddesel midir?

Akıl gelişmeden zaten maddeye sahip olamazsınız. Aklınız geliştiğinde de maddenin bir önemi olmadığını anlarsınız.

Tombik

Sizin başarı tabirleriniz çok enteresan. Tamamen maddeye ve güce dayalı bir duruma başarı diyorsunuz. En büyük hatanız maddeye sahip olanların başarılı olduğunu düşünmeniz. Ve bu madde ile sizi maddeleştirenlerin de kendi başarınız olduğunu düşünüyorsunuz.

Baş ar mak… (Heceleri siz inceleyin) Öncü olmaktır. Topluma yol göstermektir. Topluma adaleti, hakkı ve hukuku tanımlamaktır. Doğruları söylemek, samimiyeti ortaya saçmaktır.

Başarmak; kalbi ortaya koyup beynin paylaşılmasıdır.

Sizin bildiğiniz başarı veya başarmak maalesef fiziksel boyutta bir kariyer sahibi olmak veya maddeye sahip olmaktır.

Birde fiziksel olmayan manevi, tanımlanamayan sadece enerjiden ve hislerden meydana gelen başarı vardır. Bu başarıyı elde edebilmeniz için özgürlüğü özgür bırakmanız gerekmektedir.

İnsanları kontrol altına alarak, onları bir takım durumlara yönlendirerek başarı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Büyük bir hata içerisindesiniz. Ve bu hata sizi sonsuzluk çukuruna sürüklüyor. Ne kadar yalvarır iseniz yalvarın bu sonsuzluk çukurundan çıkamayacaksınız. Bu da sizin gerçek kötü bir başarınız olacak.

Herşeyi kontrol altına almış olabilirsiniz. Ancak inancı, inanmayı asla kontrol edemezsiniz. Bunu başarmanız imkansızdır. Belki çoğunluk için başarı elde edebilirsiniz. Ama asla tüm insanlığı kontrol altına alamazsınız.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks