İçişleri Bakanlığı vatandaşın kafasını karıştıran tüm soruları yanıtladı.

Tam kapanma yarın başlıyor!

Tam kapanma yarın başlıyor! İçişleri Bakanlığı vatandaşın kafasını karıştıran tüm soruları yanıtladı.

İçişleri Bakanlığı, koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisan’da başlayıp 17 Mayıs’a kadar devam edecek “tam kapanma” sürecine ilişkin yayımlanan genelge konusunda sıkça sorulan soruları yanıtladı. Metinde; şehirler arası seyahat kısıtlamasından Anneler Günü’nde çiçekçilerin çalışma saatlerine, vakıf ve derneklerin çalışma faaliyetlerine kadar birçok alanda merak edilen konulara ilişkin açıklamalar yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile Ramazan Bayramı’nı kapsayacak şekilde 3 hafta süre ile 29 Nisan Perşembe günü saat 19’dan itibaren başlayarak 17 Mayıs Pazartesi günü saat 5’e kadar ülke çapında tam kapanmaya geçildiğini açıkladı.Bu süreçte, İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen istisna kuruluşlar hariç, tüm iş yerlerinin faaliyetlerine ara vermesini kararlaştırıldı. Ancak vatandaşların kafasında oluşan karışıklıkları gidermek için İçişleri Bakanlığı, tam kapanmaya ilişkin bir açıklama yayınlayarak merak edilen soruların yanıtlarını paylaştı.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks