Güney Koreli K-pop grubu BTS.

Güney Koreli pop müzik grubu BTS, su markası çıkardı.

Güney Koreli pop müzik grubu BTS, su markası çıkardı.

Bugüne dek pek çok markayla iş birliği yapıp aksesuardan oyuncağa giyimden mobil oyuna kadar ürünler çıkaran grubun çıkardığı şişe suyuna ulaşmak, her ülkeden mümkün olmayacak.

Güney Koreli K-pop grubu BTS, kendi adını taşıyan şişe suyu üretti. Grup, hayranlarına yeni ürününü Twitter üzerinden yayınladıkları bir video ile duyurdu.

Jungkook, Jimin, RM, Jin, Suga, V ve J-Hope’tan oluşan BTS’nin resmi hesabından yapılan açıklamada, “temiz ve sağlıklı suyun, birinci sınıf şişe suyunu oluşturmak için BTS ile buluştuğu” söylendi.

HERKES ULAŞAMAYACAK

Su şişelerinin üzerine her bir BTS üyesini temsil eden çizimler tasarlandı. Şişe sular, BTS’nin Weverse adlı alışveriş sitesi üzerinden bugünden itibaren satışa sunulacak.

BTS’in dünya çapında milyonlarca hayranı var ancak özel su şişelerine ulaşmak her ülkeden mümkün olmayacak, şişeler sadece Güney Kore içinde gönderilebilecek.

Sosyal medyadan BTS’in şişe su satmaya başladığını, ancak kendilerinin alamayacağını öğrenen Güney Kore dışındaki hayranlar hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks