Google Earth’te tespit edilen ilginç ve son derece uzun bir kar izi.

Antarktika’ya UFO düştüğü iddia edildi.

Google Earth’te tespit edilen ilginç ve son derece uzun bir kar izinin yalnızca UFO çarpması sonucu meydana gelebileceği öne sürüldü.

UFO teorisyenleri şu günlerde yeni ve ilginç bir görüntüyü konuşuyor. Antarktika kıtasında Google Earth kullanılarak tespit edilen uzun bir kar izi herkesi şüpheye düşürmüş görünüyor. Ve olağan tek şüpheli UFO!

Tombik

YouTube’da yayın yapan meşhur UFO kanallarından olan Secureteam10’da paylaşılan görüntüler, bunun dünya dışı yaşamın ürünü olup olmadığı tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Videonun altına yorum yapanlardan birisi ”Dağa çarpmış gibi görünüyor ve daha sonra çarpma alanından savrulmuşa benziyor” notunu düştü.

Bazıları ise bu fotoğrafın çok daha sıradan bir açıklamasının olduğuna inanıyor.

Patricia O’Kelley adlı kullanıcı ”Sanırım bu sadece buz kayması. Düşen parçanın karda bu kadar düzgün ilerlemesine ne açtı bilmiyorum fakat dağda başlaması durumu açıklıyor” yorumunda bulundu.
400 binden fazla kişinin görüntülediği videodaki fotoğraflar Antarktika’nın Güney Georgia Adası’ndaki Mount Paget Dağı’nda çekildi.

Kar izinin birkaç kilometre uzunluğunda olduğu göze çarpıyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks