Eymen Omar tarafından fön makinesi kablosuyla boğulduktan sonra cesedi yakılan…

Yenge cinayetinde tecavüz bulgusu aranıyor.

İstanbul Bahçelievler’de 9 ay önce eşinin erkek kardeşi Eymen Omar tarafından fön makinesi kablosuyla boğulduktan sonra cesedi yakılarak vahşice öldürülen 20 yaşındaki Lina Hamid cinayetinde mahkeme tecavüz olup olmadığının belirlenmesi için rapor istedi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre Eymen Omar (26) ile kardeşi Emcet Omar (23) 4 aydır eşleriyle birlikte aynı evde yaşıyordu. Yenge cinayetinde tecavüz bulgusu aranıyor.

Tombik

10 Ekim 2017’de Lina Hamid (20) ile Eymen Omar evde yalnızken tartışma çıktı. Omar, Hamid’i fön makinesi kablosuyla boğdu. Kolyesi ve yüzüğünü aldıktan sonra cesedi ateşe vererek evden çıktı. Bahçelievler’de oturdukları 5 katlı binanın 3 katındaki daireleri yandı. Eymen Omar’ın sigara paketinin içinden Lina Hamid’e ait kolye ve yüzük çıktı. Omar hakkında cinayetten ağırlaştırılmış müebbet yağma suçundan ise 10 yıldan 15 yıla kadar hapis, eşi Emel Fersi (30) hakkında ise ‘suça yardım etme’ suçundan 15 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks