Caner B. tarafından götürüldüğü hastanede öldüğü iddia edilen Kübra Hıracı.

Kübra'nın ölümüyle kan donduran sözler!

Kübra’nın ölümüyle kan donduran sözler!

İstanbul’da sosyal medya aracılığı ile tanıştığı erkek arkadaşının yanına giden ve erkek arkadaşının isteği üzerine alkol almasının ardından şeker komasına girip hayatını kaybeden Kübra Hıracı’nın şüpheli ölümüne ilişkin dava başladı.

Düzce’de sosyal medya aracılığı ile tanışıp, 22 Aralık 2016 tarihinde İstanbul’a buluşmaya gittiği erkek arkadaşının isteği üzerine alkol alıp şeker komasına girdiği ve tecavüze uğrayıp darp edildiği öne sürülen, daha sonra ise kendisine gelemeyince Caner B. tarafından götürüldüğü hastanede öldüğü iddia edilen Kübra Hıracı’nın ölümüne ilişkin davanın görülmesine başlandı. Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Caner B. avukatıyla katılırken, müşteki Canan Hıracı, Fikri Hıracı ve aile yakınları da duruşmada hazır bulundu.

Tombik

“Annesi benim için ‘Yakışıklı damadım’ demişti”

İfadesinde sosyal medya üzerinden tanışıp sevgili olduklarını anlatan sanık Caner B., “İlk buluşmamız Düzce’de oldu. Ailesi beni biliyordu. Annesine fotoğrafımı gösterdiğinde benim için ‘Yakışıklı damadım’ demişti. Düzce’de evinin önünde görüştük. Ailen kızmasın diye sorduğumda ‘Hayır aşkım’ demişti. Sonra kendisi otobüsle İstanbul’a yanıma geldi. Yemeğe götürecektim, aç olmadığını, bir şeyler içmek istediğini söylemişti. Yeğenim İdris de yanımızdaydı, birlikte arabayla Gürpınar sahile indik, Kübra bira istemedi, ona kendi istediği alkolü aldık. Sahilde arabayla müzik açtık, eğlendik” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks