EURO 2020 Avrupa Şampiyonası grup karşılaşmaları

Bugün hangi maçlar var?

Bugün hangi maçlar var? EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’nda bugün kimin maçı var?

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası grup karşılaşmaları ile devam ediyor. Turnuvayı takip eden futbolseverler “bugün hangi maçlar var?” sorusuna yanıt arıyor. Fikstürde grup aşamalarında oynanacak maçların tarihleri paylaşılmıştı. Peki, bugün kimin maçı var? İşte EURO 2020 günün maç programı…

Avrupa Şampiyonası grup aşamaları ilk maçları oynanmaya devam ediyor. Günde 3 karşılaşmanın oynandığı kupada bugün D ve E grubu maçları oynanacak. Yarın da F grubu karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından Çarşamba günü ile beraber gruplardaki ikinci karşılaşmalar oynanmaya başlanacak.

EURO 2020’DE BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA BUGÜN KİMİN MAÇI VAR?

Şampiyonada bugün oynanacak 3 karşılaşmanın ilki saat 16:00’da başlayacak olan İskoçya Çekya maçı olacak. Gruptaki diğer maçta İngiltere Hırvatistan’ı 3-0 yenmişti.

Günün ikinci maçı saat 19.00’da başlayacak ve Polonya ile Slovakya arasında oynanacak. Şampiyonada bugünün son maçı saat 22:00’de İspanya ile İsveç arasında gerçekleşecek.

Karşılaşmaların tamamı TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Mücadeleler sonrasında D ve E gruplarında da ilk maçlar sonrası puan durumu şekillenmiş olacak.

Gece saatlerinde ise Copa Amerika mücadeleleri olacak. Saat 00:00’da Arjantin Şili maçı ve 03:00’da Paraguay Bolivya maçı oynanacak.

Detaylar, Haber Linki

Magazin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks