Erdoğan’ın İş Bankası’nın Hazine’ye devrine ilişkin verdiği talimat.

Hedef sadece İş Bankası değil.

Sözcü yazarı Muratoğlu diğer şirketleri işaret etti: Hedef sadece İş Bankası değil.

Sözcü gazetesi Murat Muratoğlu, Erdoğan’ın İş Bankası’nın Hazine’ye devrine ilişkin verdiği talimatı köşesine taşıdı.

Sözcü gazetesi Murat Muratoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İş Bankası’nın Hazine’ye devrine ilişkin talimatını değerlendirdiği yazısında, hedefin sadece İş Bankası olmadığını belirterek, “İş Bankası alana iştiraki Şişe Cam bedava… Paşabahçe, Trakya Cam, Anadolu Cam, Soda Sanayi de yanında…” ifadelerini kullandı.

Tombik

Murat Muratoğlu, Atatürk’ün vasiyeti ve SİT alanı olan Atatürk Orman Çiftliği arazisinin mahkemeden karar alınmasına rağmen Saray yapıldığını belirttiği yazısında, “Böyle teker teker hiç uğraşmayalım. Ülkeyi komple üzerlerine yapalım. Hepimiz rahatlayalım.” sözleriyle İş Bankası’nın Hazine’ye geçmesi talebini eleştirdi.
Muratoğlu yazısında şunları kaydetti:

İş Bankası hisseleri özel hissedir. Atatürk’ün el yazısı ile kaleme aldığı vasiyettir. Bankanın hisselerini Hazine’ye devretmek miras ve mülk hukukunu çöpe atmak demektir.

Bir anlamda herkesin malına bir kanun çıkartarak konabilir anlamına gelir. Biraz daha zorlarlarsa, çalışanların cariye ve köle olarak satılmasında bile sakınca görülmeyebilir!

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks