Bireysel kontrol mekanizması

Yavaş yaşaş ilerliyorlar...

Şeytaniler her yönden saldırıyor…

Yıl 2007, ‘Birey kontrol mekanizması…’ var dedik…İnsanlar suratıma baktı ve neden ‘Sen…’ dedi. Bende dedim ki ‘Ben değil…’ herkes…

Yıl 2020, iddialar felaket yılı olarak ilan edilmiş. Kim tarafından tabi ki teknoloji ve medya tarafından peki neden? Çünkü kontrol mekanizması yerleşti ve oturduldu.

Gördünüz mü ben değilmişim demek ki…

Şimdi peki hedef ne? Neden ‘Bireysel kontrol mekanizması…’ kurulmak isteniyor.

Tabi ki teknolojinin hükmünü ilan etmek robotlara ve sanal dünyaya itaatkarlık sağlamak için. Bunu sebebi ne dersiniz…Bunun sebebi işte sanal insandan sonra teknoloji ile insanı birleştirerek mutanglar oluşturmak… Daha sonrasını biliyorsunuz insan bedenini meydana getirmek…Yani tanrıyı oynamak. Siz filmlerin film olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Tüm izlediğiniz filmler ya gerçekler üzerine yada hayaller üzerin tasarlanmış, kurgu edilmiş ve önümüze sunulmuştur.

  • Hayal gerçekleştirmek için kurulur. Hiç bir insan hayal kurayım da hayal kalsın diye hayal kurmuyor.

Ben size kısaca özetledim. Konuyu genişletmeye açmaya gerek var ise araştırın ve öğrenin. Şimdi anladınız mı bireysel kontrolllük ne demek ve neden insanlar kobay olarak kullanıldı ve bireysel olarak kontrol altına alındı. Şuan bile bu yazı kontrol altında sanmayin ki bir çok insan okuyacak ve bunu öğrenecek. Okudu iseniz şanslısınız.

Ben inancı sağlam ve güçlü olan bir insan olarak her şeyin sahibi yaratıcının iyi ve güzel şeyleri koruyacağına ve onu her şeye karşı yayacağına inanmaktayım.

MAG

alanyabulutlandirma
kaybolanucak
alanyahavailaclama

Alanya Deniz Üstü Semaları 08/03/2020

Youtube Aramalarda Bilgi Yok

havailaclaniyor

Google Aramalarda Bilgi Yok

havailaclama

Google Görsel Aramaları

havasprey

Google Görsel Aramaları

havaliaclamak

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks