Çin’deki corona virüs salgınından ölenlerin sayısı 3 bin 99’a yükseldi.

(Corona virüste son durum

Bulgaristan’da ilk vaka (Corona virüste son durum).

Çin’deki corona virüs salgınından ölenlerin sayısı 3 bin 99’a yükseldi. Çin Ulusal Sağlık Komisyonu’nun yaptığı yazılı açıklamaya göre, ülkede son 24 saatte 27 kişi hayatını kaybetti, 44 yeni Covid-19 vakası saptandı. Virüs, Avrupa’da da pank yaratmaya devam ediyor. İtalya’da hükümet virüsün yayılmasını önlemek için dünyaca ünlü kentlerini karantinaya alacağını duyurdu. Fransa’da ise ölenlerin sayısı 16’a yükseldi. Arjantin’de de corona virüs nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti.

ARJANTİN’DE İLK ÖLÜM

Tombik

Arjantin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Avrupa seyahatinden 25 Şubat’ta dönen, diyabet, yüksek tansiyon ve bronşit gibi çeşitli kronik hastalıkları bulunan 64 yaşındaki bir kişinin corona virüs nedeniyle öldüğü doğrulandı.

BİR KOMŞUYA DA SIÇRADI

Bulgaristan’da ilk corona virüs vakası ortaya çıktı. Bakanlar Kuruluna bağlı Ulusal Corona Virüs Kriz Masası Merkezi üyeleri, bugün sabah saatlerinde düzenlediği olağanüstü basın toplantısında, ülkede iki kişide Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks