Bir ölüm kalım anı ile karşı karşıya olduğunu söyleyerek dikkat çekici açıklamalar.

Huawei CEO’su: Şirketimiz Bir Ölüm Kalım Krizi ile Karşı Karşıya.

Huawei CEO’su: Şirketimiz Bir Ölüm Kalım Krizi ile Karşı Karşıya.

Huawei CEO’su çalışanlarına, ABD’nin devam eden baskıları ortasında şirketin bir ölüm kalım anı ile karşı karşıya olduğunu söyleyerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Çinli telekomünikasyon devi Huawei’in kurucusu ve CEO’su Ren Zhengfei, firma için bir strateji belirlerken çalışanlara; ABD hükümetinin devam eden baskıları arasında şirketin bir ölüm kalım krizi ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

Tombik

Huawei’in ağ bölümü çalışanlarına notunda Ren Zhengfei, şirketin mevcut durumunu bir savaş olarak tanımlarken kullandığı ifadeler, onun çalışanlarla iletişiminde askeri dili kullanmasıyla tanınmasını akla getirdi.
Pazartesi günü ABD hükümeti, telekomünikasyon şirketi için 90 günlük uzatma yapmış ayrıca Çinli devin birçok firmasını daha kara listesine eklemişti.

Huawei CEO’su Çalışanlardan Şirketin Ölüm Kalım Anına Hazırlanmalarını İstediHuawei ise ABD’nin daha fazla kuruluşunu kara listeye eklemesini adaletsiz ve politik gerekçeli nitelendirmiş, Washington’a bu eylemini durdurması için çağrıda bulunmuştu. Huawei CEO’su da çalışanlara notunda şu ifadeleri kullandı: “Şirket bir ölüm kalım krizinde olduğuna göre ilk önceliğimiz tüm mürettebatı katkıda bulunmaya teşvik etmektir ve ikincisi de yetenekleri seçmek ve geliştirmek, sistemimize yeni kan eklemektir.” İlaveten üç ila beş yıl içinde şirkette yeni kan olacağını da belirtti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks