‘Bataklık Operasyonu’nunda yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Milyonlarca lira ele geçirildi...

Bataklık operasyonunda şoke eden detaylar! Milyonlarca lira ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıkladığı, Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucuya bağlı suç gelirlerine yönelik düzenlenen ‘Bataklık Operasyonu’nunda yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 11 ilde 110 ayrı adreste eş zamanlı yapılan operasyonda, 94 şüpheliden örgüt liderleri Çetin G. ve Nejat D.’nin de aralarında olduğu 74 şahıs gözaltına alındı. Şüphelilerin banka hesaplarında görülen 70 milyon civarındaki mevduata el konuldu. Ayrıca operasyon sırasında 21 Milyon TL değerinde döviz, Türk Lirası, altın, mücevher ve ziynet eşyası, 281 adet tapu, 31 adet tabanca, 32 adet bilgisayar, cep telefonları, sim kartları, para sayma makinaları ile 21 adet lüks otomobile el konuldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, “Örgütlü olarak uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti ile bu suçtan elde edilen gelirlerden kaynaklanan mal varlığı değerlerinin aklanması” suçları kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinesinde kapsamlı bir soruşturma başlatılmıştır.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks