Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş, KOM, Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanlıkları.

Yurt genelinde eş zamanlı uygulama gerçekleştirdi.

Güvenlik güçlerinden yurt genelinde araç, motosiklet, akaryakıt ve vergi kaçakçılığına yönelik uygulama.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş, KOM, Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanlıkları ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları koordineli bir şekilde çalışarak yurt genelinde eş zamanlı uygulama gerçekleştirdi. Asayiş uygulamasının hedefinde ise genelinde araç, motosiklet, akaryakıt ve vergi kaçakçıları vardı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş, KOM, Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanlıkları ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları koordinesinde; son günlerde meydana gelen asayiş, uyuşturucu, kaçakçılık, terör ve diğer olayların engellenmesi ile çalıntı olarak aranan araçların, ruhsatsız/plakasız kullanılan motosikletlerin yakalanması ve akaryakıt/vergi kaçakçılığına yönelik ülke genelinde eş zamanlı olarak 23.11.2018 günü 11:00 / 17:00 saatleri arasında sabit ve seyir halinde; 9.762 ekip, 150 köpek ve 39.020 personelin katılımıyla 99 üs/liman, 3.124 işyeri ve 5.901 noktada uygulama yapıldı.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks