Aklı mantığa, algıyı var olmaya yoğunlaştırma…

Önce düşünceler, sonra fizik sonra madde daha sonra ise evren evrimleşme geçirecektir.

80%
Awesome
  • Design

Evrim denen döngü yaratılmışlığın enerjisi ile evre evre ilerlerken yolunu kesen ölümünün başka evreye devrildiğini anlamamak veya anlamak mantığa dayılıdır.

Ölçüp biçme veya dengeleme bizim deyimimiz ile matematik ve fizik kuralları ile oluşturulan bir algı gerçeğe dönüşümün maddesel oluşumudur.

Yoğunlaşma ise aklın ve algının buluştuğu ortak noktadır.

Tombik
  • Nefes alıp vermeniz nasıl evrim enerjisinin temel kaynağı ise aklı mantığa dayandırmak da varlığın algısı ile – oluşmaktadır.
  • Şimdi düşünün ki düşünerek ve maddeyi kullanarak meydana getirdiğiniz teknoloji kaynağını insanın evrim kaynağı ile harmanlandığınızı…

Aslında bu X diye tanımlanan değer bunun içindir. Evrim kaynağı ile madde kaynağının bileşimi sonucu ortaya çıkacak olan yeni enerjiler bilinmeyen X değerini oluşturmakta.

  • Bir de sahip olduğumuz fiziksel bedenin yapamadığı ve algılayamadığı enerjiler ve oluşumlar söz konusu.

Her ne kadar dini açıdan bunlara tanımlama yapılsada bunlara ulaşmak, kontrol etmek, iletişim kurmak veya kontrol altına almak mümkün olabilir.

Yaratıcının oluşturmuş olduğu ve insanın oluşturacağı evrim yasası yaratıcının izni ile gerçekleşsede var olmanın yokluğunu engeleyemez.

Yine de insan varlığını aklını kullanarak algıya keşfederek ilerlemenin yolunu bulacaktır.

İşin özeti insan kendi oluşturduğu maddeyi kullanarak evrimleşmektedir. Şuan düşünceler evrimleşsede gelecekde hem fizik hem de evren evrimleşecektir.

Düşünen İnsan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks