Abdullah Öcalan’ın yakın zamanda televizyona çıkarılacağı.

Perinçek: Abdullah Öcalan yakın zamanda TV'ye çıkarılacak.

Perinçek: Abdullah Öcalan yakın zamanda TV’ye çıkarılacak.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Abdullah Öcalan’ın yakın zamanda televizyona çıkarılacağını öne sürdü.

Vatan Partisi’nin AKP’ye yakın genel başkanı Doğu Perinçek, konuk olduğu canlı yayında hapisteki Abdullah Öcalan’ın yakın zamanda televizyon kanallarına çıkarılacağını öne sürerek “Öcalan’a ‘Silahları bırakın biz yanlış yaptık’ dedirtilecek” ifadelerini kullandı.

Habertürk’te ‘Kübra Par’la Açık ve Net’ programına konuk olan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Abdullah Öcalan’ın devletin kontrolünde olduğunu ve televizyona çıkarılacağını iddia etti.

Abdullah Öcalan’ın yakın zamanda televizyon kanallarına çıkartılacağını öne süren Perinçek, “Şu an devletin, MİT’in elinde oyuncak durumunda. Onu kullanıyorlar” şeklinde konuştu.

Kobani olayları nedeniyle tutuklanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Belediye Başkanlığı görevinden alınan HDP’li Ayhan Bilgen’in dünkü açıklamalarını da yorumlayan Perinçek, “Bu tavır, çoğunlukta olan tavır. Bizim Kürtlerimiz içerisinde de alkışlanacaktır. Bu bir çığır açıyor. Şimdiye kadar seslendirilemedi korkulardan dolayı. Ayhan Bilgen’in çatır çatır ortaya koyması cesur bir adımdır” dedi.

Detaylar, Haber Linki

Gerçekleri kim bilecek...

Öyle bir yaşam formuna doğru gideceğiz ki gerçekleri sadece yaratıcı bilicek.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks