2019 yılında Milli Piyango’da yaşanan tartışmalar

Milli Piyango üzerindeki şaibeler.

Milli Piyango ve Sayısal Loto’da korkunç iddia.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tele1’de katıldığı canlı yayın programında 2019 yılında Milli Piyango’da yaşanan tartışmalara değinerek, konuyu gündeme getirmelerinin ardından Milli Piyango Genel Müdürü Muammer Çolak’ın görevden alındığını söyledi. Çolak, ne bir açıklama ne de bir soruşturma açıldığını söyledi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tele1’de Zeynel Lüle’nin konuğu oldu. Milli Piyango çekilişlerindeki dikkat çeken tesadüfleri 2019 yılından beri takip ettiğini söyleyen CHP’li Tarhan, o yıl ki piyango bedeli 70 milyonun nereye gittiğinin belli olmadığını söyledi. “Şu bölgeye çıktı dediler, sahibi çıkmadı. Hazine’ye devredildi” diyen Tarhan, daha sonraki şaibeleri Meclis’e taşıdıklarını söyledi.”BİR GÜN SONRA MÜDÜR GÖREVDEN ALINDI”Bir çekilişte, noterlerin birbirine bakarak gülümsediğini söyleyen Tarhan, “Devletin televizyonu TRT’de daha çekilmeden milli piyango nereye çıktı gösteriyor. Bunun üzerine önerge verdik, sorduk. Milli Piyango idaresindeki bu şaibelerin ortaya çıkarılması gerektiğini düşündük.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks