Yahudilerin kurmuş olduğu bir düzenin içerisindeyiz.

'Ben' cilikten kurtulsa idiniz belki 'Biz' olabilirdik.

Yahudilerin kurmuş olduğu bir düzenin içerisindeyiz.

Yanlış anlamayın sürekli size bahsettiğim ‘Düzen‘ değil.

Yahudilerin düzeni sadece ticaret üzerine kurulmuş lüks bir yaşamdır. Tabi ki içlerinde şeytana tapıp ona itaat edenler bulunmaktadır. Ve biz artık onlarla iç içeyiz. Sürekli bir soy karışımı ile insanları çoğaltmaktalar sahip olunan öz kültürleri yok etmektedirler. Dünyevi ne varsa onların elindedir.

Tombik

Aslında o sürekli ağladıkları duvarın ve ağlamalarının sebebi de dünya üzerinde hüküm vermeleridir. Ağlamalarının sebebini anlayamamışlar ve anlayamayacaklardır.

Onlara bir şey anlatmaya kalkmayın. Çünkü onların geçmişi sürekli acılarla doludur ve bir çoğu intikam peşindedir. Onlar da ‘Ben‘ olmadığı gibi aslında ‘Biz‘ vardır… Onlar şeytana tapanları da desteklemektedirler. Kurdukları ticari düzen ile sadece kendi inançlarını düşünerek insanlara hükmederler. Ayrıca bu ticari düzen ile diğer inançları da çok iyi kullanmaktadırlar.

Onlar, akılları ile ilerlerken, siz akıl ile üretilen ve ileri sürülenleri bile kabul edemiyor her olguyu ve bilgiyi mantığa dayandırmak istiyorsunuz. Yaptığınız ticaretteki mantığı anlatım desem mantıklı mı değil mi kendiniz bile anlamayacaksınız. O zaman sizin hayatınız da gizlilik ve sır saklama söz konusu…

Yeri ve zamanı gelinci namahrem durumlar var diyorsunuz… Aslına bakarsanız ‘Ben‘ci olan sizsiniz. Ama bunun farkında değilsiniz.

‘Ben’ci olduğunuz içinde asla gerçekleri göremiyor bulunduğunuz ‘Düzen‘i algılayamayorsunuz. İşte yahudilerde bundan faydalanarak ‘Ben‘ciliğinizi tespit etmiş ‘Biz‘ olarak dünyaya hükmetmektedirler.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks