Vatan hainliği yok dünya hainliği var…

İhanetin en büyüğü insanın kendine ihanetidir.

Baby, give me, I know you want it, I can give you, give me more, every night, just one night, ohh yea falan filan…

  • Tamamen bilinçaltımıza hitap eden cinsellik yani seks (onların değimi) ses dalgalanmaları ile insanlığı ele geçirmek isteyen ateşe tapanlar.

Siz kalkmış vatan hainliğinden söz ediyorsunuz. Dünya olmaz ise nasıl bir vatana sahip olacaksınız. O zaman gidin yeni bir gezegen bulun ve oraya göçün orası belki sizin vatanınız olabilir.

Benzer Haber
1 124
Tombik
  • İhanet artık insanlık üzerinde, insanların kişisel olarak ihanete uğraması veya vatana ihanet etmesi pek fazla bir şey ifade etmiyor.
  • En büyük ihanet ise insanın insana yani kendine ihanet etmesi. Gerçek ihanet bu. Çünkü insanın var oluşu dünya ve hayattır. Hayat ve dünya ihanete uğradı ise insan insana ihanet etmiş demektir.

İnsanın varlığı diğer insanların varlığından kaynaklanıyor ise bir kişinin bir kişiye ihaneti ile başlayan ihanet daha sonra tüm dünyaya mal olan bir ihanet haline gelebilir. Artık gerçek ve çok büyük problemler ile karşı karşıya kalan insanlık, her zaman hayatın ve dünyanın acımasızlığı diye bahseder. Öyle mi zannedersiniz. Hayır. İşte ihanet sonucu meydana gelen zincirleme kötümserlik içeren bir yaşam tarzı hayatı ve dünyayı bu hale getirmiştir.

  • Gerçek suçlu her zaman olduğu gibi insandır. Çünkü kendine ihanet etmiştir. Varlığına ve yokluğuna ihanet etmiştir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks