Uzun bir zamandır Türkçe sürümünü beklediğimiz Google Asistan’a nihayet kavuştuk.

Google Asistan’ın Türkçe Olarak Yaptığı, İnsanı Kanser Eden 10 Espri.

Google Asistan’ın Türkçe Olarak Yaptığı, İnsanı Kanser Eden 10 Espri.

Uzun bir zamandır Türkçe sürümünü beklediğimiz Google Asistan’a nihayet kavuştuk. Tıpkı zamanında Apple’ın Siri’yi yayınladığı günlerde olduğu gibi, yeniden sanal asistan ile samimiyet kurmak moda olmaya başladı. Peki Google Asistan iş komiklik olduğunda ne kadar başarılı? Yapay zekalar yüzünden hayattan soğuma garantisi veriyoruz.

Benzer Haber
1 2

Google, sesli asistan olayını epey ciddiye alıyor. Yakında firmanın sunacağı hizmetler sayesinde kapalı iş yeri kalmayacak. Günün her saatinde, istediğiniz her işletmeyle canlı temas halinde bulunabileceksiniz. Sadece sizin taleplerinize cevap veren insan çalışanlar değil, en az onlar kadar insancıl sese sahip Google Asistan olacak.
Google’ın bu konuda sadece akıllı telefonlarda bulunacak bir yapay zeka ağı tasarlamadığını herhalde anlamışsınızdır. Özellikle 5G’nin popülerleşmesiyle birlikte, Nesnelerin İnterneti çağına iyiden iyiye giriş yapacağız. Otomobillerimiz, mutfak robotlarımız, televizyonlarımız ve daha pek çok şey bu yapay zekalara bağlı olacak.

Tombik

Detaylar, haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks