Uyanın…Yaşam formu insan tarafından oluşturuldu.

Ne kadar vahim ve korkunç bir durum.

Gördüğünüz tüm maddeler, dokunduğunuz tüm her şey, size sağlanan ekonomik yapı insan veya insanlar tarafından oluşturuldu. Eğer bugün hayat kötüye gidiyor ise bu durum bu hayat formunu oluşturan insanların suçudur. Kanunlar, yasalar, sınırlar, diller, inançlar ve tüm maddeler onlar tarafından oluşturuldu. Bunu bilerek halen kabullenmeye devam ediyor iseniz sizi asla uyandıramayız.

Milyarlarca insan acı içinde iken bir kaç yüz bin insanın hayatı yaşaması insanlığa sığdırılamaz. Ve kabul edilemez. Kusura bakmayın ben asla kabul edemem. Kanımızı emenler ve hayatı zorla bize kabul ettirenler daha iyiye sahip olmak için daha iyisini yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bizler artık birer kobay olduk. Üstüne üstlük uydurmuş oldukları kelimeler ile bizi yönetmeye çalışıyorlar. Ses tonları ile bilinç altımıza sürekli bir şeyler ekiyorlar.

Tombik

Gerçek hayat formunu nasıl algılayacaksınız…İnanın şuanki hayat formu ile gerçek yaşam formunun hiç bir alakası yok. Tüm insanlık bir kaç insan için çalışıyor ve onlara hizmet ediyorlar. Ne kadar vahim ve korkunç bir durum. Bunun gerçek olduğunun ispatı toplum içindeki adalet mekanizmasının sağlanamamasıdır. Birey adaleti ararken sürekli bir yerlere çarpmakta, bir takım duvarları aşamamaktır. İşte kurulan hiyararşik sistem ile hayat formunun kurulu bir sistem olduğunun gerçeğidir.

Benzer Haber
1 26

Hayatın pahalılaşması, paranın değer kaybetmesi veya kazanması, zam ve faiz diye bir olgunun olması, kanunların ve yasaların birey için çalışmaması, sağlıklı insanların azalması, eğitim kalitesinin düşmesi gibi sayılacak bir çok yaşam şekli oluşturulan yaşam formunun eseridir.

Hayatı oluşturan insan, isterse yaşam formunu değiştirebilir. İnsan ister ise kötülükler güçlenir, iyilikler azalır. İnsan ister ise yapabileceğini yapar. Yaşam insandan meydana gelmektedir. İnsandır yaşam formunu oluşturan. Onun için kabullenmişliğiniz kabul ettirilmekten meydana gelmektedir. Duyarsız olmanız ve uyanmamanız sadece korkularınızdan. Korkularınız ise suçluluğunuzdan…Hepimiz birer suçlu isek bunları ortaya serelim ve suçluluğumuzdan uzak bir hayat formu oluşturalım. Temiz, saf ve ileri görüşlü.

Nasıl ki kötülüğe bir zerre kadar bulaştığınızda etrafınızı sarıyor ise, iyiliğe de bu şekilde bulaşır iseniz etrafınızı saracaktır. Karanlıktan ışığa çıkış ancak bu şekilde olacaktır. Tabi ki karanlıkta uyanmak zor onun için bu karanlıkta size bir ışık olması gerekli…

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks