Oto Ekspertizde Gündem

Araç alan kullanıcıların her şeyiyle aldığı araçları tanımaları...

“Bir hayalimiz vardı; araç alan kullanıcıların her şeyiyle aldığı araçları tanımaları”.

  • Oto Ekspertizde Gündem
  • İkinci el araç piyasası güvenilmez bir durumda. Araç piyasası hızla büyürken bazı satıcıların alıcılara değerinden fazla fiyata, söylediklerinden farklı bir araç satması, alıcıları alacakları araçlarını tanımaya mahkum etmiştir. Dynobil tam bu noktada halkına hizmet verebilmek için var gücüyle çalışıyor. Dynobil, dünya standartlarında kendi ürettiği son teknoloji oto ekspertiz cihazlarını kullanan, sıfır ve ikinci el araçların kaza durumlarını yorumlayan, uzman kadrosu ve tam donanımlı cihazlarıyla araçların sorun ve arızalarını tespit eden Türkiye’nin ilk kurumsal ve yerli kuruluşudur. Her gün artan yatırımlarımızla Türkiye’nin dört bir yanında bayilerimizle hizmet vermekteyiz. Tüm Türkiye’de güvenilir ekspertiz noktaları başlığı altında çalışmalarımıza devam ederken üretici kimliğimiz ile de sektörde ön plandayız. Yerli oto ekspertiz cihazlarını hem yurtiçi hem de yurtdışında yaymaya devam etmekteyiz. Şu anda Türkiye genelinde 140’dan fazla bayi, 350’den fazla oto ekspertiz cihazı kurulumu ile sektörde lider durumdayız.

“Bu sektör hata kabul etmez”

Tombik
  • Türkiye’de araç alım-satım sürekli artıyor ve ikinci el de güveni sağlamak oto ekspertiz firmalarının öncülüğünde. Şu anda 2000’i aşkın iş yeri bu faaliyette hizmet veriyor. Bunların sadece yarısı kurumsal. Hal böyle olduğunda ise vatandaş kime güveneceğini bilemiyor. Bu sektörde hata payı olmaması gerekir ki insanlar gönül rahatlığıyla araçlarını alsınlar. Bugün ekspertizi yapılan bir aracın günler sonrasında satılma kararı alındığında bile insanlar tereddüt yaşıyor. Ülkemizde maalesef böyle bir güvensizlik söz konusu. Biz Dynobil Güvenilir Ekspertiz Noktaları olarak bu güvensizliği mümkün olduğu kadar azaltmak istiyoruz.

“Teknolojiye ayak uydurmak şart”

  • Teknoloji her geçen gün gelişmekte fakat sektöre bakıldığında teknolojinin avantajları kullanılmıyor. Her firma da olduğu gibi bizim de eksik yanlarımız var. Fakat her gün yazılım ekibimizle toplantılar düzenleyip sektöre neler katabileceğimizi tartışmaktayız. Firmaların en büyük yanılgısı işlerini alıştıkları şekilde yapmaları. Değişime yapısal olarak da ayak uydurmak ülkemizde devamlılığı olan firma olmak için şart. Değişim ve yenilikler sayesinde her geçen gün büyüyoruz ve bayilerimiz ile de sürekli fikir alışverişi yapmaktayız.
  • Firmamızın bugün gelmiş olduğu nokta sadece firmamız açısından değil ülkemiz için de gurur vericidir. Yola çıktığımız ilk gün belirlemiş olduğumuz ahlaki nitelikler ve etik kaidelerden zerre kadar taviz vermeden başarıyı elde etmek için çaba gösterdik.Türkiye’de 1 Milyon ekspertizi yapılan araç sayısına ulaştık. Bu alanda dünyada ve Türkiye’de en büyük firma olma hedefimizi sürdürmek için çalışmaya devam ediyoruz.

İbrahim Miraç Söken

Oto Ekspertizde Gündem  

info@dynobil.com.tr
www.dynobil.com
08508409292

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks