Trump’tan İran’a tehdit. İran’a ait 52 hedefi vurmak üzere tespit ettiklerini açıkladı.

Trump'tan İran'a tehdit: Daha sert vururuz

Trump’tan İran’a tehdit: Daha sert vururuz.

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın ABD’lilere veya ABD unsurlarına saldırması durumunda İran’a ait 52 hedefi vurmak üzere tespit ettiklerini açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ardından Tahran’dan gelen ‘intikam’ açıklamalarına yanıt verdi. Trump, İran’da 52 hedef belirlediklerini ve bunların arasında İran kültürü için çok önemli yerlerin de bulunduğunu vurguladı. Trump, İran’ı ‘çok sert ve hızlıca’ vuracakları tehditinde bulundu.

Tombik

ABD’nin Süleymani’yi öldürmesi ardından Washington-Tahran arasında gerilim sürüyor. İran cephesinden ‘intikam’ vurgulu mesajlar gelirken ABD Başkanı Trump, Twitter’dan tepki verdi. Trump’ta 52 hedef belirlendiğini, hedeflerin arasında İran kültürü için çok önemli yerlerin de bulunduğunu vurguladı. Trump, “İran ve hedefler çok hızlı ve çok sert vurulacak. ”

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks