Süper Lig’de 29. hafta sonunda oynanan maçlar, sonuçlar ve puan durumu şu şekilde….

Süper Lig'de sonuçlar.

Süper Lig’de haftanın sonuçları ve puan durumu! Süper Lig’de sonuçlar.

Süper Lig’de büyük heyecan devam ediyor. Şampiyonluk ve kümede kalma hattında birbiririnden kritik maçlar oynanırken futbolseverler güncel puan durumunu merak ediyor. Süper Lig’de 29. hafta sonunda oynanan maçlar, sonuçlar ve puan durumu şu şekilde.

Süper Lig’in 29. haftasının açılış maçında Süper Lig devi Beşiktaş evinde Konyaspor’u konuk etti.

Siyah beyazlılar kaptan Burak Yılmaz’ın attığı müthiş açılış golü ile sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Süper Lig’de 29. haftanın 2. gününde son iki sezondur istediği performansı gösteremeyen ve sahaya 3 puan hedefiyle çıkan Fenerbahçe sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk etti.

10 kişi kalan rakibine karşı 1-0 öne geçen sarı lacivertliler bunu koruyamadı ve 2-1 geriye düştü. Maçın son dakikalarından Ozan Tufan’ın attığı 2 gol ile Fenerbahçe sahadan 3-2 galibiyet ile ayrıldı.

Süper Lig’de aynı gün saat 21:00’de iki maç daha başladı. Göztepe evinde Alanyaspor’u konuk etti ve bol gollü geçen maçta galip çıkan olmadı. 3-3 skorla takımlar birer puanla sahadan ayrıldı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlar giden Trabzonspor ise saat 21:00’de başlayan karşılaşmada küme düşmeme mücadelesi veren Ankaragücü’nü konuk etti.

Sörloth’un henüz 3. dakikada attığı gol ile öne geçen bordo mavililer üstünlüğü koruyamadı ve sahadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı.

Süper Lig’in 29. haftasında şampiyonluk adaylarından biri olan Sivasspor evinde yine küme düşme hattında yer alan Kayserispor’u konuk etti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks