Starbcuks; herhangi bir ürün satın almayanlara da açık hale getirileceğini duyurdu.

Starbucks, Protestolar Sonrası Tuvalet Politikasını Değiştirme Kararı Aldı.

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, geçen aylarda bir şubesinde iki siyah erkeğin gözaltına alınması ile başlayan protestolar sonrası, şirketin tuvaletlerinin artık herhangi bir ürün satın almayanlara da açık hale getirileceğini duyurdu.

ABD’nin Pennsylvania eyaletinin Philadelphia kentinde tuvaleti kullanma konusunda çıkan tartışmada iki siyah erkeğin gözaltına alınmasının ardından büyük tepki çeken kahve zinciri Starbucks, şubelerindeki tuvaletlerinin ürün satın almayanlara da açılacağını duyurdu.

Tombik

“UMUMİ TUVALETE DÖNÜŞMESİNİ İSTEMİYORUZ”

Starbucks’ın Yönetim Kurulu Başkanı Howard Schultz, Atlantik Konseyi’nde yaptığı açıklamada şirketin “bir umumi tuvalete dönüşmesini istemediğini” söylese de çalışanlarının doğru kararları alacağını düşündüğünü ifade etti.

Schulz “Umumi tuvalete dönüşmeyi istemiyoruz ancak her zaman doğru kararı alacağız ve insanlara tuvalet şifresini vereceğiz. Çünkü Starbucks’a gelen kimsenin yetersiz oldukları için kendilerine tuvalet izni verilmediğini düşünmesini istemiyoruz” dedi.

NİHAİ KARAR ŞUBE MÜDÜRÜNDE

Schultz şu anda şirketinin mevcut tuvalet politkasının ‘gevşek’olduğunu, sadece bir şey satın alanların tuvalete girmesine izin verildiğini ancak bu konudaki nihai kararın şube müdüründe olduğunu savundu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks