Son Enerji Kaynağını Bulmamaz Gerekli.

Yoksa yıkım yakındır.

İnsanlığın aradığı son enerji kaynağı…

İnsan sahip olduğu akıl ve aklın oluşturduğu enerji düşünceleri ile var oluşunu araştırmak istemesi gayet normal bir durum ki yaratıcı zaten buna izin vermiş olabilir.

  • Peki nereye kadar koşacağız ve ne kadar hızlı olacağız…İşte önemli olan budur. Durmamız gerektiğinde duracak, etrafımıza bakacak ve tekrar koşmaya devam edeceğiz.

Aradığımız enerji yoksa bitiş çizgisinde bizi mi bekliyor yoksa bitiş çizgisi yok mu?

Zaman, mekan, teknoloji, varlık, olan veya olmayan bir oluşumun içerisinde bir bakteri kadar küçük ancak evrene yaşam veren son enerji kaynağı nerede…

Yaratıcı ‘OL’ (Meydana gel) dediğinde olan ve bir döngü içerisinde bir çok enerjiyi oluşturan küçücük bir enerji bizi yaratıcımıza belki biraz daha yaklaştıracaktır. İşte aramamız gereken budur.

  •  Sahip olduğumuz inanç enerjisinin dışında olan bu fiziksel enerji nedir ve nerededir?

Bir taş mı? Bir kaya mı? Yoksa gözle göremeyeceğimiz ancak onu hissedebileceğimiz ve algılayacağımız bir varlık mı?

Kaynağı bulan neye ulaşacak, sonsuzluk hayatına mı yoksa…

  •  Cennet ve cehennem diye tabir ettiğimiz yerlerin anahtarı mı olacak… Veya yaratıcının huzuruna varıp eriyip yok mu olacağız…İnsanlığın aradığı işte kaynak bu olmalı, son enerji kaynağı nerede ve nasıl bir görüntüye sahip. Belki dünyanın çekirdeğinde belki bir yıldızın içerisinde, kimbilir belki kalbimizin en derin noktasındadır.

Kaynağı bulursanız sonsuzluk hayatına ulaşbilirsiniz…

Haber Veriyoruz

Dünya

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks