Sivas’ın Şarkışla kız isteme katliamı.

Şarkışla’da kız istemi katliamı: 5 kişiyi öldürdü.

Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Ortaköy’de kız isteme mevzusu nedeniyle aralarında husumet olduğu iddia edilen şahıs ilk önce istediği kızın annesini, babasını ağabeyini öldürdü, köyden kaçmak isteyen şahıs daha sonra otomobilini istediği arkadaşını ve babasını da öldürerek kaçan şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı.

SİVAS’ın Şarkışla ilçesinde Fırat Yurdakul (28), telefonda küfürleştiği sevdiği kızın babası Tarık Esen (50 ile Esen’in babası İbrahim ve annesi Cennet’i pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından köyde bakkal dükkanı işleten Celal Koray ile oğlu Taylan’ı da öldürüp, otomobillerini gasp ederek kaçan Yurdakul, Kahramanmaraş’ta yakalandı. Esen ailesinin evindeki katliama tanık olan 6 yaşındaki Ceren Esen ise, korkup saklandığı odada köylüler tarafından bulundu.

Tombik

Olay, saat 20.00 sıralarında Şarkışla ilçesine bağlı Ortaköy’de meydana geldi. Fırat Yurdakul, Adana’da oturan sevdiği Pınar Esen’in, köye anne ve babasını ziyarete gelen babası Tarık Esen ile telefonda tartıştı. Karşılıklı küfürleşmelerin ardından Yurdakul, yanına pompalı tüfeğini de alarak Tarık Esen’in misafir olduğu babasının evini bastı. Fırat Yurdakul, Tarık Esen ile babası İbrahim ve annesi Cennet’e peş peşe ateş etti. Esen çiftiyle oğulları Tarık, olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

BAKKAL VE OĞLUNU ÖLDÜRÜP, ARACI GASP ETTİ

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks