Sezon başında Manchester City’den transfer teklifi alan yıldız oyuncu.

Aziz Yıldırım dünya devini reddetti! ‘Onu kimselere vermem’.

Sezon başında Manchester City’den transfer teklifi alan yıldız oyuncu, Sivasspor maçının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Sahaya girerken tüylerim diken diken oldu. Maçın sonuna kadar aynı heyecanı hissettim. İlk topu olumlu verince heyecanım biraz yatıştı, ama hiç kolay olmadı benim için. Aykut Hocama da çok teşekkür ederim. İnşallah biz kazanmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Tombik

Sivasspor maçında bir ilk yaşayan futbolcu Aziz Yıldırım’ın adeta gözdesi konumunda…

Fenerbahçeli futbolcu Oğuz Kağan Güçtekin, 86. dakikada Mehmet Topal’ın yerine oyuna dahil oldu. 18 yaşındaki genç oyuncu, Sivasspor maçında ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

MANCHESTER CİTY 5 MİLYON EURO VERDİ

Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında sezon başında Oğuz Kağan için Manchester City’den 5 milyon euroluk teklif geldiğini ancak satmadıklarını ifade etmişti. Yıldırım, “Oğuz Kağan için Manchester City’den geldiler, 5 milyon euro bonservis verdiler, vermedik. Takımda oynarsa kimse şaşırmasın.” ifadelerini kullanmıştı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks