Seyahat kısıtlaması kalktı vatandaşlar otogarın yolunu tuttu.

Tavan fiyat aşıldı, bavul için 50 lira

Vatandaş otogara koştu! Tavan fiyat aşıldı, bavul için 50 lira

Seyahat kısıtlaması kalktı vatandaşlar otogarın yolunu tuttu. Kimi firmalar yarı kapasiteyi bahane edip biletlere zam yaptı, bazıları tavan fiyatı da aştı. Otobüsler kargo firması gibi çalışmaya başlarken firmalar bagaj için 50 lira ücret istiyor. Bazı yolcular ise firmalara ‘Yandaki koltuk nasıl olsa boş çocuğum ücretsiz gelsin’ diye ısrar ediyor.

Koronavirüs döneminde alınan tedbirler kapsamında yasaklanan şehirlerarası yolculuklar dün itibarıyla normale döndü. Seyahat kısıtlamasının kaldırılması ile birlikte normalleşme döneminde yaşananları gözlemlemek için biz de İstanbul Esenler’de bulunan otogara gittik. Uzun süredir binlerce otobüsün park halinde beklediği ve yoğun bir sessizliğin hakim olduğu dev otogarda büyük bir hareketlenme başlamış durumda. Bu hareketin sahipleri ise uzun süredir memleketlerine, yaşadıkları şehre ya da yazlıklarına gitmek için gün sayan vatandaşlardı. Otogarda çalışan yaklaşık 200 teşrifatçı ise dün Esenler’e gelen yolcuları kendi firmalarına çekmek için eskisi gibi kıyasıya rekabet halinde bağırmaya devam ediyordu.

Detaylar, Haber Linki

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks