Selfie Çeken Asker Görevden Alındı mı?

Sorusuna Kalın'dan Yanıt: Bana Gelen Bir Bilgi Yok.

“Selfie Çeken Asker Görevden Alındı mı” Sorusuna Kalın’dan Yanıt: Bana Gelen Bir Bilgi Yok.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve ünlülerin karakol ziyaretinde selfie çeken askerin görevden alındığı iddiasıyla ilgili konuşan İbrahim Kalın “Çok insani bir durum. Bana gelen bir bilgi yok.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve ünlülerin karakol ziyaretinde selfie çeken askerin görevden alındığı iddiası soruldu. Kalın, “Çok insani bir durum. Bana gelen bir bilgi yok.” diyerek yanıt verdi.

Tombik

SANATÇILARIN KARAKOL ZİYARETİ

Bu ziyaretin amacı askerlerimize destek olmaktı. Çok güzel bir ziyaret oldu. Bu tür kritik dönemlerde sanatçılarımızın sporcularımızın devletimizin askerimizin yanında durmasından daha doğal bir şey olamaz. Hiç kimse oraya şov amacıyla gitmedi. Onlara teşekkür ettiler. Türkiye’nin Zeytin Dalı Harekatı’nı hazmedemeyen bazı çevrelerin olduğunu görüyoruz. Gerekli cevapları verdik. Maalesef ana muhalefet lideri de bu konuya seviyesiz şekilde müdahil oldu sanatçılarımıza yönelik ağır ifadeler kullandı. Ana muhalefet liderinin bu ziyaretten neden bu kadar rahatsız olduğunu anlamakta zorlanıyoruz. Sakil ifadeler kullanarak ana muhalefet lideri aslında kendini küçük düşürmektedir. Sanatçılarımız dün yaptıkları açıklamayla pozisyonlarını ortaya koydular. Kılıçdaroğlu’na sormak lazım sizin tutan nedir? Sınır karakoluna gidin siz de ziyaret edin hatta kamuflaj giysinler.

Detaylar
haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks