Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman.

Menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili.

Sağlık Bakanı Koca’dan sağlık çalışanlarına yönelik şiddetle ilgili flaş açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, özel bir hastanede Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman’ın menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili, “Bu böyle süremez, TBMM’nin yasama döneminin ilk gündemlerinden biri konuyla ilgili yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesi olacaktır” dedi.

G20 Sağlık Bakanları Toplantısı için Arjantin’in Mar del Plata kentine gitmek üzere Esenboğa Havaalanı’na gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Bahçelievler’deki özel bir hastanede menfur bir saldırı sonucu ağır yaralanan ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman’ın hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Tombik

Bakan Koca, “Öncelikle değerli meslektaşımıza rahmet, yakınlarına ve sağlık camiasına başsağlığı diliyorum. Meslektaşlarımızın güvenli bir ortamda hizmet vermelerini sağlayacak, şiddeti caydıracak ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasını temin edecek düzenlemelerin TBMM’nin öncelikli gündemi arasında yer alacağını, Bakanlık olarak bu konunun etkin ve yakın takipçisi olacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks