Personel alımı başvuruları 29 Mart 2021 tarihinde başladı.

BDDK personel alımı başvuru şartları belli oldu.

BDDK personel alımı başvuru şartları belli oldu mu? Memur ve mühendis ilanına nasıl başvuru yapılır?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), personel alımı başvuruları 29 Mart 2021 tarihinde başladı. Adaylar başvurularını internet üzerinden yapmaya devam ediyor. 70 KPSS puanı ile yapılan memur ve mühendis alımında başvurular 9 Nisan 2021 tarihinde son bulacak. BDDK’da istihdam edilmek üzere memur ve mühendis ilanları BDDK tarafından açıklandı.

BDDK personel alımı başvuru şartları belli oldu mu? Memur ve mühendis ilanına nasıl başvuru yapılır?

BDDK’ya başvuran adaylar arasından 8 memur ve 4 mühendis alınacak. BDDK’ya giriş için sözlü bir sınav yapılacak. BDDK sınavına girecek adaylar, www.bddk.org.tr adresinden 29 Mart – 9 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak. Daha sonra seçilen adaylar arasından sözlü sınav yapılacak.

BDDK PERSONEL ALIMLARI

6 MEMUR ALIMI: Adalet, adalet meslek eğitimi, adalet meslek yüksekokulu bölümlerinden birinden mezun olmak.

2 MEMUR ALIMI: Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerine bağlı bölümlerden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmak

4 MÜHENDİS ALIMI: Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, mekatronik mühendisliği bölümünden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmak.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks