Önemli olan haberler değil. Önemli olan bilinçli bir şekilde hayatı öğrenmek.

Yakında kötü haberler ve iyi haberler...

Her gün sürekli haber okumanın ne anlam ifadesi olabilir eğer size bir şeyler öğretmiyor veya vermiyor ise. Sürekli aynı haberler ile beynimiz meşgul ediliyor ve sürekli bilinç altımıza başka hayatlar aşılanıyor.

Haber; aslında öğrenmektir ders almaktır hayatı takip etmektir. Şimdi size soruyorum bu tür haberler görebiliryor musunuz? Veya duya biliyor musunuz? Şuan okuduğunuz gazetelerde veya izlediğiniz haberlerde tamamen ticari ve yönlendirme üzerine kurulu bir haber yayınlama sistemi var.

Korkunç bir şekilde aptal yerine koyularak gazete başlığı atılıyor ve ona göre haberler sunuluyor. Çünkü Medya denen sistem bir takım ‘Düzen‘nin elinde ve bizi diledikleri gibi kullanıyorlar.

Tombik

Onlar Ahlak, doğru söyleme, erdemlik, hoşgörü, merhamet gibi bir takım insani kavramlara sahip değiller. Sahip olsalardı bu gün dünyayı yönetmek yerine insanlara insanlığı öğretiyor olurlardı.

Bu kavramların olmadığı haberler ancak farklı misyonlara hitap eden haberler ile doludur. Bunu yıllar boyunca öğrenemediniz.

Başınızı secdeye koyup da elleriniz açtığınız da ‘Allah’ım bana doğruları öğret, bana gerçekleri göster, bana bir ışık ver…’ diye dua etmek yerine sürekli af dileyip madde dilediniz.

Benzer Haber
1 101

Bundan dolayı da bir türlü gerçek olayları, gerçek haberleri, gerçek yaşamı göremediniz. Çünkü böyle bir talebiniz olmadı.

Bunu bilen ‘Düzen‘ ve bu düzeni kuranlar size sahte, hayatı şekillendiren, teröre teşvik eden, ölüme teşvik eden, sahte mutluluk veren haberler sundular ve devam ediyorlar.

Bundan dolayı insanlık acı içerisinde ve sürekli kaybeden bir insanlık söz konusu.

Sonuç ne olacak, tabi ki sonuç da biz kaybedeceğiz. En sonunda iyiler ile kötülerin savaşı meydana gelecek.

Kötüler kötü olduklarını kabul edecekler iyilerde onlar kötü oldukları için savaşmak zorunda kalacaklar.

Bu tür haberleri de yakında göreceksiniz. Kötü haberler ve iyi haberler…

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks