Nereye kadar kullanacaksınız insanları…

Kullanmanın ve kullanılmanın bir bedeli var...

Ne kadar çok seviyorsunuz insanlardan faydalanmasını ve onları kullanmasını hatta beleş iş yaptırmayı.

Enteresan olan hem böyle yapıyorsunuz hem de hakdan bahsediyorsunuz. Hayatınız çelişkiler ile dolu. Oturup adam akıllı bir düşünmeniz gerek.

Para kazanmak lazım diyen sizsiniz insanları sömürmeye çalışanda sizsiniz. En önemli kazanç alınteridir tezini savunuyorsunuz ancak bir hareketinizle banka hesabınızı şişiriyorsunuz. Faiz dolar diyerek götürüyorsunuz ancak artan paranın nereden geldiğini öğrenmek istemiyorsunuz.

Tombik

Bir günde kendinizi kullanın bakalım bir takım durumları kabul edebilecek misiniz… Hem bu kullanmaların sonu nereye varacak bunu hiç düşündünüz mü?

Benzer Haber
1 25

Hatamı yaptım…‘ diyeceksiniz. ‘Ben ettim sen etmemi‘ diye ağlayacaksınız…İnsanı insanın kullanması aslında çok acıklı ve hüzünlü bir durum. Bunu anlamak için önce insan olma kavramını kavramınız gerek.

Şunu unutmayın kimse melek değil ancak herkes şeytan olabilir. Peki nasıl? ve neden? Sizce bizi kötü yapan en önemli etken nedir? İnsan kendi kendine bir şey yaptığında kötü olabilir mi? Hayır…

Kendiniz dışınızda başkalarına zarar verdiğiniz de kötüsünüz demektir. Kendinizden zaten kendiniz sorumlusunuz. Bunun kötülüğü varsada kendinizedir. Ama başkalarına zarar vermek onları kullanmak kötülükten başka bir durum olamaz. Kötülüğe de sizi melekler değil şeytanlar teşvik ediyor. Yaradılış kanunun maddelerinden en önemlisi budur. Yoksa siz sadece kendi kanunlarınızın olduğunu mu düşünüyorsunuz.

Doğru ya sizin de üretmiş olduğunuz kanunlar var…Ama kim için.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks