Müslümanlar çocuk üretme fabrikalarıdır; bu fabrikalar savaşta bile çalışır.

"Müslümanlar çocuk üretme fabrikalarıdır" dedi ortalık karıştı

“Müslümanlar çocuk üretme fabrikalarıdır” dedi ortalık karıştı.

Lütfü Oflaz, Independent Türkçe’de kaleme aldığı “Müslümanlar çocuk üretme fabrikalarıdır; bu fabrikalar savaşta bile çalışır” başlıklı yazısına gösterilen tepkiler büyüyor.

Hükümete yakın Akit gazetesinin eski gazetesi Vakit yazarı Lütfü Oflaz, Independent Türkçe’de kaleme aldığı “Müslümanlar çocuk üretme fabrikalarıdır; bu fabrikalar savaşta bile çalışır” başlıklı yazısına gösterilen tepkiler büyüyor.

Tombik

Lütfü Oflaz, dün, Independent Türkçe’de yayımlanan yazısında, Müslümanların, “savaş ortamında dahi bol bol çocuk yaptığını”, “başlıca üretimlerinin çocuk üretimi olduğunu” ifade etti. Buna örnek olarak Türkiye’deki Suriyeli mültecileri gösteren Oflaz, “Resmi rakamlara göre, yılda 187 bin Suriyeli bebek doğar hale geldi. Ama sığınmacı oldukları halde çocuk üretmeyi sürdürenler, belli ki bu çocukların nasıl besleneceğini bir an bile düşünmedi” satırlarını kaleme aldı.

Yazısında, “Müslümanların evleri çocuk üretme fabrikaları gibidir! Müslüman alemi bilim, teknoloji üretmez” ifadelerine yer veren Oflaz, tartışma konusu oldu ve sert tepkiler aldı. Oflaz’a söz konusu yazısından dolayı, aralarında ilahiyatçılar ve hükümete yakın Yeni Akit yazarının da olduğu birçok kişi tepki gösterdi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks