Mersin’de jandarma ekipleri 5 Aralık gecesi kendilerine gelen bir ihbarı değerlendirerek…

Alanya Belediyesi bir kamyon köpek gönderdi.

Alanya Belediyesi bir kamyon köpek gönderdi, Mersin yakalayıp iade etti.

“Hayvanlara bu eziyet yapılır mı?”

Mersin’de jandarma ekipleri 5 Aralık gecesi kendilerine gelen bir ihbarı değerlendirerek, Aydıncık-Gülnar yolu Eskiyörük Mahallesi civarında bir kamyonu durdurdu. Kontrolü yapılan kamyonun kasasında kimlik kartı ile küpeleri bulunmayan 70 sokak köpeği bulundu.

Tombik

Hayvanlar muhafaza altına alınırken, sorgulanan kamyon şoförü köpekleri nereye götürdüğüne ilişkin sorulara yanıt vermedi. Jandarma ekipleri tarafından araç ve sürücü hakkında işlem yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sitesinden yaptığı açıklamada, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Aydıncık İlçe Müdürlüğü ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler sonucunda hayvanların Alanya ilçesinden yüklenerek, Mersin’e doğru yola çıkarıldıkları öğrenildi ve kentin muhtelif yerlerine bırakılacakları beyan edildi” ifadeleri kullanıldı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks