Mehmet Ekinci’nin mide ve bağırsağından plastik çay kaşığı, eldiven, poşet…

2 kilogram plastik çıktı.

Doktorlar şoke oldu! Karnından 2 kilogram plastik çıktı.

Mardin’de karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki otizmli Mehmet Ekinci’nin mide ve bağırsağından plastik çay kaşığı, eldiven, poşet, kablodan oluşan yaklaşık 2 kilogram plastik çıkarıldı
Mardin’de yaşayan 14 yaşındaki otistik Mehmet Ekinci, yakınları tarafından karın ağrısı şikayetiyle ailesi tarafından kentteki bir hastaneye götürüldü.

Muayenenin ardından Harran Üniversitesi (HRÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen Mehmet Ekinci’nin burada yapılan kontrol ve tetkikleri sonucunda, karnında kitle tespit edildi. Hemen ameliyata alınan çocuğun mide ve bağırsağında plastik çay kaşığı, eldiven, poşet, kablo gibi malzemelerden oluşan yaklaşık 2 kilogram kitle çıkarıldı.

Tombik

Ameliyatı gerçekleştiren ekibin başında bulunan Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mustafa Erman Dörterler, hastanın kendilerine tümör, kanser ve yabancı kitle şüphesi ile getirildiğini söyledi.

2 KİLOGRAM KİTLE ÇIKTI

Detaylar, Haber linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks