Kulüpler Birliği Vakfı, 17 takımın görüş birliğiyle Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek.

Adalet değil, ayrıcalık istiyorlar.

Kulüpler Birliği’nden açıklama: Adalet değil, ayrıcalık istiyorlar.

Kulüpler Birliği Vakfı, 17 takımın görüş birliğiyle Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek’le ilgili alınan ‘dinlendirme kararı’nın iptal edilmesini istedi. Vakıf, eğer bu karardan geri adım atılmazsa olağanüstü toplanıp, Türk futbolunun adil yönetilmesi için adım atacaklarını duyurdu.

İşte Kulüpler Birliği’inden yapılan açıklama:

Benzer Haber
1 2
Tombik

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından dün sabah saatlerinde yapılan basın açıklamasında, Galatasaray-Konyaspor müsabakası orta hakemi Hüseyin Göcek ve VAR Hakemi Halis Özkahya’nın performanslarının yetersiz olduğu gerekçesiyle ikinci bir değerlendirmeye kadar “müsabaka hakemliği ve VAR görevlerine verilmemelerinin uygun bulunduğu” bildirilmiştir.

‘ANADOLU KULÜPLERİNE YAPILAN HATALAR KARŞISINDA AYNI TEPKİ GÖSTERİLMEDİ’

Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. Dünyanın birçok liginde de hakemlerin performansına bağlı uygulamalar mevcuttur. Kişisel yetersizlik gibi çok olağan ve beşeri gerekçelerle alınmış gözüken bu karar, ilk anda ilgili Kurulun görev ve yetki sınırlarında olağan bir uygulama zannedilebilir. Ancak özellikle Anadolu kulüplerine karşı yapılan çok daha fahiş hakem hataları karşısında Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu defakine benzer refleks göstermediği ve benzeri kararlar almadığı herkesin malumudur.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks