KARS’ta gün boyu etkili olan sağanak gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

1 Polis uyardığında önce şaka sandılar ama sonra geri dönmek zorunda kaldılar.

KARS’ta gün boyu etkili olan sağanak gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kars-Digor-Iğdır Karayolu Harlar mevkiinde şiddetli kar yağışı göründü. Birçok aracın kayarak yoldan çıktığı, ulaşımın güçlükle sağlandığı yolda Karayolları 18’inci Bölge Müdürlüğü ekipleri kar temizleme çalışması yaptı.

Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve ağır seyretmeleri konusunda uyarırken, bazı sürücüler bunu şaka sandı. Hanlar Mevkiine geldiklerinde ise kar yağışı ve kayan TIR’ları gördüklerinde geri dönmek zorunda kaldılar.

Polis uyardığında önce şaka sandılar ama sonra geri dönmek zorunda kaldılarBahar mevsimi nedeniyle yazlık lastikleriyle zincirsiz yola çıkan sürücüler, karla karşılaşınca önce şaşırdılar sonra da ‘yol açıktır’ düşüncesiyle devam ettiler. 2286 rakımlı Hanlar mevkiine geldiklerinde kar yağışının artması ve yaklaşık 10 santime ulaşmasıyla rampada direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktılar.

Polis uyardığında önce şaka sandılar ama sonra geri dönmek zorunda kaldılarKarayolları 18’inci Bölge Müdürlüğü ekiplerinin kar küreme çalışması başlattığı yolda Gürcistan’dan Iğdır’a doğru gitmekte olan TIR da yoldan çıktı. TIR sürücüsü Özdemir Güler, Gürcistan’dan Iğdır’a gitmek üzere yola çıktığını ancak kar yağışı nedeniyle TIR’ın yoldan çıktığını söyledi. Sürücü Güler, ”Böyle bir şey beklemiyordum hazırlıksız yakalandım. Valla bu ayda karın yağması bizi şaşırttı, yarını bekleyeceğiz” diye konuştu.

Detaylar, Haber Linki

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks