Karabük’te meydana gelen feci kazada bir aile yok oldu.

Karabük'te kızlarını görmeye gelen aile kazada öldü.

Karabük’te kızlarını görmeye gelen aile kazada öldü.

Karabük’te meydana gelen feci kazada bir aile yok oldu.

Burdur’dan Karabük’te yaşayan kızlarını görmek için gelen 5 kişilik aileden 4’ü kazada öldü. Okul tatilini fırsat bilip yola çıkan aileden baba, anne, kızı ve torunu hayatını kaybetti. Olay yerinde 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve durumu ciddi olan 5 aylık Gökçe Ayhan da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Kazada ölenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Tombik

Edinilen bilgiye göre, okulların bir haftalık tatile girmesini fırsat bilen 70 yaşındaki Muzayin Tezcan yanına eşi Fetiye Tezcan (58), kızı Ayşe Kayhan (34) ve torunları Gökçe Ayhan (5 aylık) ile Mehmet Arda Şenka’yı (14) alarak Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde çalışan kızını görmek için Burdur’dan yola çıktı.

Aile, kente 8 kilometre kala bariyerlere çarparak kaza yaptı. Kazada, sürücü ile birlikte eşi Fetiye Tezcan ve kızı Ayşe Kayhan, olay yerinde hayatını kaybederken, 5 aylık torunu Gökçe Kayhan ile Mehmet Arda Şenka yaralandı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks