Kalbinin sesini dinle orada kendini bulacaksın…

Gerçekten inanmak kalbin derinliklerindedir.

İnanmak kalbin en derin noktasından geçer…

İstesenizde onu göremezsiniz. Ancak inanır iseniz onu hisseder ve algılarsınız. Takdir böyledir.

Var olmak bir enerji ise itaatkarlık onun iki katıdır. Eğer enerjinizi bulmak ve kullanmak isterseniz gerçekten inanmanız yeterlidir.

Tombik
  • Sahip olduğunuz kalp bedeninizin varlığını ifade ettiği gibi itaatkarlığında baş sembolüdür. Beyniniz asla itaat etmez o sadece alıcı ve vericidir.
  • Kalbinizin sesini dinleyin o size herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklar. Önemli olan dinlemesini bilmektir.Kalbinizi sökseniz her detayına kadar inceleseniz bulamayacağınız anlayamayacağınız bazı durumlar vardır ki şuan ki fizikselliğiniz ile görmeniz veya algılamanız mümkün değildir. Onu ancak yaratıcı ister ise görür ve algılarsınız. Bu mertebeye ulaşmakta o kadar kolay değildir.
  • Asl olan varlık yok olmanın ta kendisinidir. Ancak yaratıcının takdiri her şeyin üstündedir.

İnanmayı kelimeler ifade edemez, kurulan cümleler ancak anlam kazandırır. Anlam ise fiziksel bir olgunluk katar. Sizce bu kadar mıdır?

Benzer Haber
  • Yaratıcı tarafından bize verilmiş olan bir parça suretinden başlayan bir inanç noktası olduğunu anlamalıyız.

Ona inanmanın, onu sevmenin, ona saygı duymanın aslında ne kadar önemli olduğunu ne kadar anlatırsanız anlatın, kelimelerin yeterli olmayacağını, cümlelerin gerçek anlamını kazandıramayacağını görmemiz gerekmektedir.

Nasıl ki rüzgarı göremiyor ve onu hissediyor isek gerçek inanç da böyle bir durumdur. Etrafımızda bir rüzgar gibi eser ona dokunamayız ama onu hissederiz. İşte o zaman yaratıcı ‘İşte kulum…’ der. ‘Beni anlamaya çalıştı ve bana itaat etti…’ Onun dışındaki inanmalar, fiziksel kurallar, uymamız gerekenler sahip olduğumuz şu kısa hayat ile alakaladır.

Kalbin en derin noktasındaki inancı bulmamız gerek. İşte o zaman savunduğunuz inanç ve din anlam kazanacak, düşmanlarınıza o zaman bir güç elde edeceksiniz.

Birlik ve beraberliğin gerçek anlam ifadesi budur. Güce sahip olmak. Yaratıcının verdiği inanç enerjisini keşfedip dik durmak ve yıkılmamaktır.

Kalbinin sesini dinle o sana yalan söylemez ve seni aldatmaz. Çünkü onu bir yaratan ve ona bir yol veren Allah vardır.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks