Kafe ve restoranlar sabah 7:00 ile akşam 19:00 arasında yüzde 50 kapasite ile sürdürecek.

Başkan Erdoğan: Bugün itibariyle kontrollü normalleşme sürecini başlatıyoruz.

Başkan Erdoğan: Bugün itibariyle kontrollü normalleşme sürecini başlatıyoruz.

Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Kafe ve restoranlar sabah 7:00 ile akşam 19:00 arasında yüzde 50 kapasite ile sürdürecek’ dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslendi.

3.5 saat süren Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kafe ve restoranlar sabah 7:00 ile akşam 19:00 arasında yüzde 50 kapasite ile sürdürecek” dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek.” dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslendiği konuşmasında, dünyada ve özellikle Avrupa coğrafyasındaki gelişmeleri yakından izleyerek salgınla mücadele stratejisini sürekli güncellediklerini belirtti.

Bu çerçevede millete daha önce söz verdikleri şekilde bugün itibarıyla yeni Kontrollü Normalleşme dönemini başlattıklarını aktaran Erdoğan, tedbirlerin sıkılaştırılmasının da gevşetilmesinin de tamamen salgının seyri ile ilgili olduğunun altını çizdi.

Erdoğan, salgının yayıldığı bir ortamda normalleşme adımlarını atmanın veya sürdürmenin mümkün olmadığına işaret ederek, Türkiye’nin pek çok devlete nazaran coğrafi alan ve nüfus itibarıyla büyük bir ülke olması sebebiyle adımların da kademeli şekilde atılması gerektiğini vurguladı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks