Cumhurbaşkanı kararıyla “Normalleşme Desteği”nin 30 Haziran 2021’e kadar uzatıldığını bildirdi.

'Normalleşme' desteği 30 Haziran'a uzatıldı.

Bakan Selçuk: ‘Normalleşme’ desteği 30 Haziran’a uzatıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Cumhurbaşkanı kararıyla “Normalleşme Desteği”nin 30 Haziran 2021’e kadar uzatıldığını bildirdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, “Normalleşme Desteği”nin 30 Haziran 2021’e kadar uzatıldığını, 3 ay olan yararlanma süresinin de 6 aya çıkarıldığını bildirdi.

Erdoğan’ın imzasıyla, İşsizlik Sigortası Kanunu’nun geçici 10, 19, 21 ve 26. maddelerindeki bazı sürelerin uzatılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bakan Selçuk, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) iş gücü piyasasına etkilerini en aza indirmek ve istihdamı desteklemek amacıyla Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun’un yürürlüğe girmesinin ardından Erdoğan’ın kararıyla süresi uzatılan teşvik ve desteklere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks