İstanbul’da kadın şahıslara zorla fuhuş yaptırarak, liderliğini N.Ö. isimli kadın şahsın yaptığı suç örgütü.

Genç kadınlar fuhuş çetesinin elinden böyle kurtarıldı!

Genç kadınlar fuhuş çetesinin elinden böyle kurtarıldı!

İstanbul’da kadın şahıslara zorla fuhuş yaptırarak, liderliğini N.Ö. isimli kadın şahsın yaptığı suç örgütüne operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt elebaşınında da aralarında bulunduğu 6 şahıs tutuklanırken 15 mağdur kadın kurtarıldı.

İstanbul Emniyeti Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerince kadın şahıslara zorla fuhuş yaptırarak, liderliğini N.Ö. isimli kadın şahsın yaptığı suç örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda flaş bir gelişme yaşandı.

Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç’ın haberine göre, bahse konu örgüt bünyesinde hareket ettiği tespit edilen 15 şüpheli şahıs takibe alındı. Yapılan araştırmalarda, gazete ve sosyal medya üzerinden ‘Masöz aranıyor’ ilanı verilerek İstanbul Bahçelievler’de bulunan bir masaj salonunda maddi sıkıntı içerisinde olan kadınların masöz olarak işe alınarak kandırıldığı, suç örgütünden kurtulmak isteyen mağdurların ölümle tehdit edildiği ve mağdurlara şantaj yapıldığı tespit edildi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks