İsrail’in büyük bir nükleer güce dönüştüğünü ağzından kaçırdı.

"İsrail'i büyük bir..."

Netanyahu ağzından kaçırdı! “İsrail’i büyük bir…”.

Terör devleti İsrail’in katil Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’in büyük bir nükleer güce dönüştüğünü ağzından kaçırdı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesinin Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimiyle imzaladığı “Doğu Akdeniz Doğal Gaz Boru Hattı” (Eastmed) projesine ilişkin yaptığı açıklamada, “İsrail’i nükleer bir güce dönüştürüyoruz.” dedi. Netanyahu daha sonra toparlamaya çalışsa da, İsrail’in sahip olduğu nükleer silahlar nedeniyle, “Ağzından kaçırdı” şeklinde yorumlar yapıldı.

Tombik

Başbakan Netanyahu, haftalık olağan kabine toplantısı öncesi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

– İsrail, Yunanistan ve Rum yönetimi arasında 2 Ocak’ta imzalanan, İsrail doğal gazının deniz altından boru hattı ile Kıbrıs, Girit Adası ve Yunanistan üzerinden Avrupa’ya ulaştırılmasını öngören Eastmed projesine ilişkin yaptığı açıklamada Netanyahu’nun dili sürçtü.

– “Büyük bir nükleer güce dönüştürüyoruz”

Açıklamasında Netanyahu, “Bu projenin önemi İsrail’i bir nükleer güce dönüştürüyor olmamızdır.” dedikten kısa süre sonra “enerji gücüne dönüştürüyor olmamızdır.” ifadesini kullanarak cümlesini düzeltti.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks