ABD askeri ekipman için daha yeni 2 trilyon dolar harcadı.

İran herhangi bir Amerikalı'ya saldırırsa...

Trump’tan İran’a yeni tehdit! İran herhangi bir Amerikalı’ya saldırırsa…

ABD Başkanı Donald Trump, “ABD askeri ekipman için daha yeni 2 trilyon dolar harcadı. Dünyada en büyük ve en iyiyiz. İran, bir Amerikan üssüne veya herhangi bir Amerikalıya saldırırsa yepyeni, güzel ekipmanlardan bazılarını onlara göndeririz, hiç tereddüt etmeden” açıklamasında bulundu. İran’dan da cevap gecikmedi, İran Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Musevi, Trump’ın İran’a yönelik tehdidine yanıt vererek, “ABD, İran ile askeri çatışma cesaretinden yoksun” dedi. İran Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Bakanı ise “Trump takım elbiseli bir teröristtir” açıklamasında bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump, yeni silahlara 2 trilyon dolar harcadıklarını ve İran’ın herhangi bir ABD üssüne saldırması durumunda bu yeni silahlardan bazılarını İran’a karşı kullanabileceklerini belirtti.

Tombik

İran’a ait 52 hedef belirlediklerini ve Tahran’ın muhtemel bir saldırısına karşılık bu hedefleri vuracaklarını Twitter’dan paylaşmasının ardından Trump, İran’a yönelik tehditlerine yenisini ekledi.

Trump, Twitter’dan yeni bir paylaşımda bulunarak “ABD, askeri ekipman için daha yeni 2 trilyon dolar harcadı. Dünyada en büyük ve en iyiyiz. İran, bir Amerikan üssüne veya herhangi bir Amerikalıya saldırırsa yepyeni, güzel ekipmanlardan bazılarını onlara göndeririz, hiç tereddüt etmeden.” ifadelerini kullandı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks