İsimler ve Zaman Geçici kavramlardır.

Kalıcı olan hiç bir şey yoktur ki her canlı var olduğu gibi yok olur. Önemli olan ne isimdir ne de zaman.

Varlık yokluğunu kabul ederek hareket eder.

Ayın dünya etrafında dönmesi, dünyanın kendi eksenin dönerek güneşin doğup batması zamanı ortaya çıkarmaktadır.

Tombik

Gerçek zaman evrenin hareketlerinden meydana gelmektedir. Siz sadece öğretilenler ile zamanı tanımladınız. Ve bu zamanların kalıcı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Bir takım isimleri yüceltmeniz hiç bir anlam ifade etmemekle beraber onların sahip oldukları zamanı da anlamsız kılmaktadır. Anlam sadece kendisini ifade ettiği gibi geçici kavramlarıda ifade etmektedir. Ancak siz bunu anlamak istemiyorsunuz.

İsimleri yüceltip zamanı da sonsuz mu kılacaksınız? Buyrun yapabilir iseniz yapın…

Sizin tek yapabileceğiniz bir durum var. O da yaratıcıya itaat etmek. Onun dışında yaptıklarınız geçici kavramlardan başka bir şey değildir. Eğer isimler ve zaman ile ilgili bir hayat oluşturacak iseniz buyrun oluşturun. Bakalım ne kadar başarılı olabileceksiniz.

Zaten sizin sahip olduğunuz başarı sadece sizin tanımladığınız başarıyı ifade etmektedir. Var olmada başarı diye bir durum söz konusu değildir.

Başarı; varlığın ile yok olmaktır. Yeniden yaratıldığında sırtındaki yük senin başarın veya başarısızlığın olabilir. Onun için kendinizi isimler ve zaman için parçalamayın. İsimler ve zaman geçici kavramlardan başka bir olgu değildir.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks