iOS 12.0.1’i kullanıcılar ile buluşturan Apple.

Apple son dönemde güncellemeler.

iOS 12.1 güncellemesi yarın New York’ta düzenlenecek olan etkinlikten hemen sonra yayınlanacak.

Apple son dönemde güncellemeler konusunda oldukça şaşırtıcı bir yol izliyor. İki hafta önce bir sürpriz yaparak iOS 12.0.1’i kullanıcılar ile buluşturan Apple, geçtiğimiz hafta ise iOS 12.1 Beta 5 güncellemesini yayınlamıştı. Bugün ise yaşanılan gelişme ile birlikte iOS 12.1 çıkış tarihi belli oldu.

Benzer Haber
1 2

Apple’a yakın kaynaklardan aktarılan bilgilere göre, iOS 12.1 güncellemesi yarın New York’ta düzenlenecek olan etkinlikten hemen sonra yayınlanacağı belirtildi.

Tombik

Yeni güncelleme ile birlikte Apple, iOS kullanıcılarına birçok dikkat çekici özelliği kullanıma sunacak. Bu özelliklerden ilk olacak olan eSIM özelliği sonunda iOS 12.1 destekleyen iPhone modelleri için kullanıma sunulacak.
Bu özellik sayesinde Apple, sanal sim kart desteği sayesinde telefonlarını çift SIM kart desteği sunabiliyor. Henüz bu özelliğin ne zaman ülkemizde kullanıma sunulacağı bilinmese de, yeni özellik birçok iPhone kullanıcısının işine yarayacak.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks