İletişim bir hücre içinde olabilir.

Kaynağımız çürütülmeye doğru yolu alıyor...

Hepimiz birer hücrenin içinde olabiliriz.

  • Hücre nedir bilirsiniz herhalde bir çok anlamı var ancak benim bahsettiğim hücre kontrol altına alınmış bir iletişim sistemi.

Bir mikro işlemci düşünün, üzerindeki yapı ile belirlenmiş yolları takip etmekde ve istenildiğinde kendisine yeni bir yol eklemekte.

Tombik

Aslında çok basit. Var oluş bir hücreden ibaret. Her var oluş her maddede bir hücredir. Ancak bu hücrelerin kendileri ve diğerleri ile teması söz konusudur. Bu temaslar bu dokunuşlar yaratıcının düzenlemiş olduğu bir döngü içerisinde meydana gelir.

Bizim iletişimimizde ise araştırma, istek, arzu, belirlenmiş yol, veya istenilmeden hatta kader ile meydana gelir. Peki bunlar kontrol altına alınabilir mi?

Evet! Eğer teknolojiyi yani makineleri iletişim kaynağı yaparsanız iletişim kolay bir şekilde kontrol altına alınabilir. Çünkü makinelerin çalışmasını sağlayan yazılımlar bu yazılımların içinde ise kodlar mevcuttur ve bu kodlar insanlar tarafından yapılmaktadır. Bulucuları insandır. Yönlendiren ve içeriğini dolduranda kodculardır.

  • Hatırlayın Coders şarkısını…

  • Sizce bu kodlamayı Melekler yada Yaratıcı mı yapıyor dersiniz…

Makineleri nasıl kodlar iseniz öyle çalışır ve kodlar ne yapılması gerekiyor ise onu yapar. Hani bazen derler internet çöktü, işletim sistemi çöktü, virüs bulaştı diye hayır maalesef bunlar hep yalan bunların sebebi ya koda müdahale oldu yada istem dışı bir durum gerçekleşti.

  • Matrix’in bir sahnesini hatırlayın ‘Düzen’de bir değişiklik olduğun da bir olayı iki kez meydana geliyor ve Neo bu olayın fark ettiğin de Ajanlar geliyordu.

Bizim hayatımızda bunun açıklaması ise yönlendirmeler eğer bir yönlendirme de sapma olursa kod hemen kodu yazanlara bilgi göndermek de ve kendilerini güvene almaktadırlar. Tabi bunları sizin anlamanız biraz zor…Belki yeterli bilgi ve düşünmeye sahip olursanız anlayabilirsiniz.

Şuan hayatımız yani iletişim özgürlüğümüz bir hücre hapsinde olabilir. Hatta bu hapis yıllar önce planmış ve biz bunun hiç bir zaman farkına varamamış olabiliriz. İşin korkunç yanı bunu ispat etmek ne kadar zorsa delil üretmek de o kadar zordur. Ancak entegre ve gizli bir sistem ve belirlenmemiş bir zaman biriminde ani bir kaç hareketle, bir kaç tane insanın çalışması bunu ortaya çıkarabilir.

  • Sizi arıyorum… Bakalım kim açacak…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks